Diensten

 

Service gericht werken staat bij Barteling Buizen hoog in het vaandel. Wij bieden dan, naast het uitgebreide buizenpakket, diverse diensten aan.

Lassen

Voor funderings-bedrijven verzorgen wij het laswerk van voetplaten.

In overleg is eventueel ander laswerk mogelijk.

Trompen

Onder trompen verstaan wij het vergroten van de buiseinden zonder materiaal toe te voegen of weg te halen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om de ene buis in de andere te schuiven. Wij kunnen buizen (diverse diameters, maximale wanddikte 6,3 mm) voorzien van een op getrompt einde.

Walsen

Wij laten bij uiteenlopende walserijen buizen op maat en volgens specificatie produceren. Dit kan uiteenlopen van 1 ring of lengtes tot 30 meter lang zowel in gelaste als naadloze uitvoering al naar gelang uw wens.

24 uurs levering

Door onze grote voorraad en snelle zaagservice is het mogelijk om kleine orders binnen 24 uur te leveren binnen de Benelux.  Binnen Europa garanderen wij een snelle levering. Afhalen binnen kantoortijden is altijd mogelijk.

Zagen

Binnen onze eigen zagerij zagen wij buizen met een diameter tot maximaal Ø1120 mm. Verstek zagen kunnen wij tot een diameter maximaal Ø610 mm. Tevens zijn wij in het bezit van automatische zaagbanken waardoor wij serie zaagwerk kunnen verzorgen.

Transport

Wij werken met vaste transporteurs, gespecialiseerd in buizentransport. Hierdoor is het mogelijk de zendingen op tijd te leveren (score 99%). Uw zending is door ons via track and trace te volgen.