Over Barteling Buizen

 

Barteling Buizen BV is sinds 1949 een specialist in dikwandige stalen buizen, zowel in de langsnaad gelaste, spiraal gelaste als in de naadloos stalen uitvoeringen. Om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, leveren wij een scala van afmetingen en kwaliteiten door geheel Nederland en daarbuiten.

Barteling Buizen is opgericht in 1949 door  J. Barteling . Het bedrijf was gevestigd aan de Koeriersterweg te Groningen. Oude sloopprojecten waren in beginsel de voorraad en werden gekocht en doorverkocht. Nieuw materiaal werd er aangekocht bij diverse staalfabrieken. Nadien is het bedrijf zich gaan vestigen aan de Aduarderdiepsterweg 14/1 te Hoogkerk, een geschikte locatie voor een grote voorraad en meer geschikt voor de zware industrie.

In 1997 is het bedrijf overgenomen en grondig gemoderniseerd. Sindsdien wordt er veel geïnvesteerd in logistiek, machines, gereedschap, magazijnen en een grote kwalitatief hoogwaardige voorraad.

Ook de huidige investeringen garanderen een gezond, op de toekomst voorbereid bedrijf. Een bedrijf welke u zo optimaal mogelijk kan en wil bedienen.